Nieuws

Evenementen

Welke nieuwtjes hebben we voor je? Wat staat er binnenkort op het programma? We organiseren zowel voor onze leden als voor iedereen af en toe een leuk event. Je leest er alles over op deze pagina.

DE COMMERCANTEN AFTERWORK - vrijdag 21 juni

Ben je zelfstandige of ondernemer uit het toekomstige Pajottegem of net erbuiten? Kom dan zeker eens langs om kennis te maken met de Commercanten, een handelaarsvereniging die heel laagdrempelig je wil laten kennismaken met je collega’s uit de buurt.

Gratis event

de Commercanten - FB event - Afterwork

Bal van de Commercant - 2 maart 2024

Een zaterdagavond, vanaf 18u30, om kennis te maken met de leden en niet leden van de Commercanten uit de buurt. Leer gelijkgestemde zelfstandigen kennen. We verwennen je met een uitgebreide receptie, gevolgd door lekkere hamburgers en afsluiten doen we met een lekker dessertenbuffet! Alle dranken zijn heel de avond inbegrepen. En na het dessert hoef je zeker niet naar huis. Plezier maken kan op de dansvloer tot in de vroege uurtjes.

Fusiecafé voor ondernemers en zelfstandigen - 4 december 2023

Deze keer geen avond bij een ‘collega Commercant’, maar een avond met een onderwerp wat ons allemaal wel aanbelangt.
We lazen en hoorden allemaal van de op til zijnde fusie tussen Gooik, Galmaarden en Herne. Hiervoor werden al enkele fusiecafé’s georganiseerd om de inwoners in te lichten en zijn mening te horen. Maar wat betekent dit voor ons? De zelfstandigen, de ondernemers en de Commercanten van de drie gemeentes. Wel… dat vroegen wij ons ook af.

Beerfest Herne - 23 september 2023

Het Beerfest is weer de aftrap van het Kermisweekend! Zoals elk jaar vele lokale bieren en nog veel meer sfeer. Ook dit jaar weer in de tent achteraan het kaatsplein. Regen is dus geen excuus om niet te komen!

Commercanten op zwier

Wat een geslaagde eerste editie! Veel mooie en inspirerende mensen! Lekker eten en veel plezier! En heel wat nuttige tips om veiliger op het internet te gaan van Wim Willegems gekregen! David Poket Photography – Moments 4 Ever

Bal van de Commercant

Het Bal van de Commercant. Elkaar ontmoeten en leren kennen bij lekker eten, een drankje en plezier!

Beerfest 2022

Het Beerfest werd dit jaar in een gedeeltelijk nieuw jasje gegoten: deze editie ging door in de tent van Chiro Herne, de bierkaart werd aangepast en ook de muziek kreeg een meer hedendaagse touch. Veel volk en goeie ambiance zorgden voor een geslaagde aftrap van het kermisweekend!

Startevent De Commercanten 2022

Foto’s Godelieve Deschuyffeleer.

De Verenigde Handelaars van Herne gaan voortaan door het leven als ‘de Commercanten’. Tijdens dit startevent werden de rebranding van de VHH en de toekomstplannen voor de Commercanten uit de doeken gedaan, welke met veel enthousiasme onthaald werden door de aanwezigen. De receptie ging door in T’Rest en mondde uit in een amusante avond met fijne babbels tussen collega-ondernemers, vanuit Herne en buurgemeenten.

Beerfest 2021

Foto’s Godelieve Deschuyffeleer.

Na een jaar te moeten overslaan omwille van Covid, werd in 2021 het intussen welgekende Beerfest opnieuw georganiseerd op het kaatsplein in Herne. Voor deze gelegenheid werden de dirndl jurken en lederhosen uit de kast gehaald, tal van streekbieren geserveerd en werden de dansbenen nog eens helemaal losgeschud. 

30 jaar Verenigde Handelaars Herne

Foto’s Godelieve Deschuyffeleer.

Samen met onze 62 leden vierden we in 2018 in stijl het 30-jarig bestaan van onze vereniging in feestzaal De Egelantier.