Nieuws

Evenementen

Welke nieuwtjes hebben we voor je? Wat staat er binnenkort op het programma? We organiseren zowel voor onze leden als voor iedereen af en toe een leuk event. Je leest er alles over op deze pagina.

Op vrijdag 22 september openen we in Herne het september kermisweekend zoals altijd met ons Beerfest!

Vele lokale streekbieren, gezellig bijpraten en natuurlijk een dansje! Tot binnenkort!

Commercanten op zwier

Wat een geslaagde eerste editie! Veel mooie en inspirerende mensen! Lekker eten en veel plezier! En heel wat nuttige tips om veiliger op het internet te gaan van Wim Willegems gekregen! David Poket Photography – Moments 4 Ever

Bal van de Commercant

Het Bal van de Commercant. Elkaar ontmoeten en leren kennen bij lekker eten, een drankje en plezier!

Beerfest 2022

Het Beerfest werd dit jaar in een gedeeltelijk nieuw jasje gegoten: deze editie ging door in de tent van Chiro Herne, de bierkaart werd aangepast en ook de muziek kreeg een meer hedendaagse touch. Veel volk en goeie ambiance zorgden voor een geslaagde aftrap van het kermisweekend!

Startevent De Commercanten 2022

Foto’s Godelieve Deschuyffeleer.

De Verenigde Handelaars van Herne gaan voortaan door het leven als ‘de Commercanten’. Tijdens dit startevent werden de rebranding van de VHH en de toekomstplannen voor de Commercanten uit de doeken gedaan, welke met veel enthousiasme onthaald werden door de aanwezigen. De receptie ging door in T’Rest en mondde uit in een amusante avond met fijne babbels tussen collega-ondernemers, vanuit Herne en buurgemeenten.

Beerfest 2021

Foto’s Godelieve Deschuyffeleer.

Na een jaar te moeten overslaan omwille van Covid, werd in 2021 het intussen welgekende Beerfest opnieuw georganiseerd op het kaatsplein in Herne. Voor deze gelegenheid werden de dirndl jurken en lederhosen uit de kast gehaald, tal van streekbieren geserveerd en werden de dansbenen nog eens helemaal losgeschud. 

30 jaar Verenigde Handelaars Herne

Foto’s Godelieve Deschuyffeleer.

Samen met onze 62 leden vierden we in 2018 in stijl het 30-jarig bestaan van onze vereniging in feestzaal De Egelantier.